AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 15.8.2017

Malinen: "Näitä pisteitä ei oltu budjetoitu"

Malinen: "Näitä pisteitä ei oltu budjetoitu"

Juha Malinen otti "bonuspisteet" tyynenä vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura järjesti Veikkausliigakierroksen suurimman yllätyksen voittamalla Helsingin Jalkapalloklubin vieraissa 0-1.

Emeka Ezen kauden seitsemäs osuma toi Napapiirin joukkueelle täydet sarjapisteet.

- Näitä pisteitä ei oltu etukäteen budjetoitu, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen totesi ottelun jälkeen.

Malinen oli kommentissaan täysin oikeassa. RoPS lensi Helsinkiin selkeänä altavastaajana. Vastassa oli Veikkausliigaa ylivoimaisesti johtava HJK, joka oli edellisen kerran hävinnyt kotikentällään viime vuoden syyskuussa.

- Me olimme tiiviitä ja uskalsimme puolustaa eteen päin. Se, mitä olimme korostaneet edellisissä otteluissa, lähti rullaamaan tällä kertaa heti alusta, Malinen kiitteli joukkueensa puolustusmoraalia.

Malinen ammensi voitosta kaiken positiivisen, mutta ei sortunut pelin jälkeen myöskään ylisanoihin.

- Tietenkin HJK:n voittaminen vieraskentällä antaa todella paljon uskallusta ja rohkeutta myös jatkoa ajatelle, Malinen myönsi.

- Mutta, meidän tämän viikon Helsingin pääottelu käydään vasta ensi lauantaina. Seuraava vaihe on, että meidän on kyettävä pelaamaan myös hallintajaksot paremmin jopa HJK:n tasoista joukkuetta vastaan. Sitä me lähdemme hakemaan.


HIFK – RoPS lauantaina 19.8. kello 17.00 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia