AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 6.8.2017

Vuorinen kiittelee VPS:n kotiyleisöä

Vuorinen kiittelee VPS:n kotiyleisöä

VPS-fanit saavat kiitosta päävalmentaja Petri Vuoriselta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS isännöi sunnuntaina PS Kemiä ja hakee hiukan kadoksissa ollutta voittovirettään.

VPS on tällä hetkellä tasapeliputkessa. Joukkue on pelannut kolme edellistä peliään tasan. Voittamisen suhteen on päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan paiskittu paljon hommia.

– Odotukset ovat kovat meidän pelimme suhteen ja kun emme voita, niin se on iso pettymys. Tällaisia pelit ovat välillä. Välillä emme vain pysty murtamaan matalaa blokkia. Asetelma on muuttunut meitä kohtaan ja meistä puhutaan tietyllä tavalla. Vastustajat ajattelevat ennen peliä, että mennäänpä tekemään pelaaminen hankalaksi VPS:lle ja se on eri lähtökohta kuin aikaisempina vuosina.

– Hyvä juttu on se, että meitä on vaikea voittaa. Meidän pitää ratkaista kuinka käännämme pelit eduksemme. Sen eteen teemme koko ajan hirveästi töitä. Meidän pitää onnistua harjoitelluissa asioissa ja tehdä maaleja. Sunnuntainakin iso asia on, miten pääsemme murtautumaan maalintekoalueille, Vuorinen sanaili.

VPS-päävalmentaja kiitteli yleisöä viime pelien tunnelmasta ja toivoi näkevänsä samanlaisen meiningin katsomossa tälläkin kertaa.

– Uskon, että yleisö tulee mukaan taas pelissä. On ollut hieno katsoa heinäkuussa, kun Elisa Stadionin lehtereillä on ollut mahtava tunnelma. Toivon, että ihmiset jaksavat kannustaa edelleen. VPS on tuntunut aidosti yhteiseltä asialta tälle alueelle.

- Iso kiitos siitä kuuluu yleisölle ja faniryhmälle huikeine tifoineen. Toivomme, että yleisö itsekin tekee näistä peleistä tapahtumia olemalla yhtä hienosti osallisena, Vuorinen paalutti.


VPS – PS Kemi sunnuntaina 6.8. kello 15.00 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa. Ottelu on myös mukana Nelosen Futiskierros -lähetyksessä.

Lisää uutisia