AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2017

Mika Ojala: "Nyt oli sellainen Inter kuin pitääkin"

Mika Ojala: "Nyt oli sellainen Inter kuin pitääkin"

Inter otti komean voiton HIFK:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

Mika Ojala oli pelipäällä, kun Inter voitti perjantaina Veritas Stadionilla HIFK:n 3-0 (3-0).

Kolmannen ottelunsa Inter-paidassa tällä kaudella pelannut Ojala oli mielissään joukkueen otteista kentällä.

- Oikein hyvä peli meiltä. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla kulki todella hyvin. Teimme asiat, kuten olimme ennen peliä sopineet, iloitsi Ojala.

Kaksi maalia syöttänyt taituri näki ottelussa monta asiaa, missä joukkue otti askeleita eteenpäin.

- Pidimme palloa paremmin kuin aikaisemmin, loimme tilanteita, olimme tehokkaita ja tämän lisäksi myös prässipelaaminen toimi aikaisempaa paremmin. Oikeastaan ne asiat, mitä aamun harjoituksissa kävimme läpi, onnistuivat, näki Ojala.

Perjantain ottelu oli ensimmäinen joukkueen uuden päävalmentajan Fabrizio Piccaretan alaisuudessa. Ojalan mukaan "Fabin" kädenjälki näkyi ottelussa.

- Yritimme pelata oikeaa futista. Pyrimme pelaamaan palloa maassa vähillä kosketuksilla, pyrimme liikkumaan pallottomana, luomaan keskikentälle ylivoimatilanteita ja sitä kautta pelata palloa laitaan, mistä haimme keskityksiä. Meillä on kaikki eväät tuohon pelitapaan. Nyt kun kaikki toimi, niin kentällä on tosi kiva pelata, analysoi Ojala.

Ojala oli tyytyväinen myös omaan iltapuhteensa. Kaksi maalisyöttöä pohjustivat vahvasti joukkueen voittoa.

- Totta kai on kiva, että tulee itselle onnistumisia. Tärkeintä on kuitenkin saada luotua muille pelaajille tilanteita, sanoi Ojala.

Lopuksi Ojala kiteytti sen, mitä varmasti jokainen Inter-kannattaja haluaa kuulla.

- Perjantaina kentällä nähtiin sellainen Inter, kuten pitääkin. Meidän pitää pystyä hallitsemaan otteluita ja sitä kautta luoda tilanteita sekä ottaa näitä pisteitä. Meillä on kuitenkin vielä mahdollisuudet menestyä, päätti Ojala.


FC Lahti-FC Inter torstaina 10.8. kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia