AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 31.7.2017

Juha Malinen JJK-ottelusta: "Tietynlainen vedenjakajapeli"

Juha Malinen JJK-ottelusta: "Tietynlainen vedenjakajapeli"

Juha Malinen johdattaa joukkueensa JJK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura kohtaa JJK:n maanantaina Vaajakoskella.

Vaikka RoPS:n edellinen ottelu SJK:ta vastaan päätyi osittain epäonniseen tappioon, ovat viime aikojen suoritukset silti olleet arvosanaltaan vähintäänkin hyviä.

Maanantain otteluunkin on keskitytty huolella. RoPS lähti matkaamaan kohden Jyväskylää jo sunnuntaina puolen päivän aikaan.

- Tämä on tietynlainen vedenjakajapeli. Me voimme hyvällä pelillä ampaista kohden kärkeä tai heikolla romahtaa todella alas, RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen ennakoi seuransa verkkosivuilla.

- Vaikka olemme pelanneet kaksi edellistä ottelua hyvin, niin se ei riitä. Meidän on oltava myös rehellisiä, sillä niistä kahdesta pelistä olemme saaneet ainoastaan yhden pisteen, Malinen sanoo.

SJK-ottelun jälkeen Juha Malisen valmennusjohdolla oli täysi viikko aikaa valmistaa joukkuettaan JJK:n kohtaamiseen. Myös harjoitusten teemat ovat olleet selvillä.

- Me olemme olleet jo riittävän pitkään yhdessä, jotta kypsyyden pitää jo näkyä. On ymmärrettävä, että tiukassa pelissä pienetkin asiat saattavat ratkaista pisteet, Malinen painottaa.

- Oletan, että JJK:ta vastaan meidän tietty peliformaatti näkyy jälleen kerran, ja olemme pikkuisen fiksumpia niissä pienissä asioissa. Meidän on päästävä eroon hölmöistä virheistä ja tyhmistä ajatuskatkoista niin muurissa seistessä kuin miestä vartioidessakin, Malinen alleviivaa.


JJK - RoPS Vaajakoskella maanantaina 31.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia