AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 27.7.2017

Inter toivoo lainan nostavan Ademin uudelle tasolle

Inter toivoo lainan nostavan Ademin uudelle tasolle

Albion Ademia kohtaan on isot odotukset Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin toivoo Albion Ademin lainasiirron PS Kemiin tuovan lisää nostetta nuorukaisen uralle.

Loukkaantumisten ja kovan kilpailun takia 18-vuotias Ademi on pelannut tällä kaudella Interin edustusjoukkueessa ainoastaan kolmessa Veikkausliigan ottelussa. Interin tekninen johtaja Vesa Mäki näkeekin lainan Ademin mahdollisuutena läpilyöntiin liigatasolla.

- Albion on potentiaalinen pelaajamme ja hän on tällä kaudella pelannut lähinnä yhteistyöseurassa EIF:ssä sekä omissa A-nuorissamme. Seuraava askel on vakiinnuttaa paremmin paikka Veikkausliigassa.

- FC Interissä kilpailu laiturin paikoilla on ollut tällä kaudella kovaa ja siksi onkin hienoa, että pääsimme yhteisymmärrykseen PS Kemin kanssa Albionin pelaamisesta loppukauden Kemissä. Näin Albion on varmasti parempi pelaaja ensi kaudella Interissä, Mäki arvelee.

Ademi valittiin kesäkuussa Suomea Baltic Cupissa edustaneeseen U18-maajoukkueryhmään, mutta hän joutui jättämään ottelut väliin pienen loukkaantumisen takia. Jo viime kaudella debyyttinsä Veikkausliigassa tehneellä Ademilla on sopimus Interin kanssa myös ensi kaudesta.


PS Kemi - FC Inter lauantaina 29.7. kello 17.00 Sauvosaaressa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia