FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.29 // 17.7.2017

KuPS hakee HIFK:ta vastaan jatkoa edellisottelulle

KuPS hakee HIFK:ta vastaan jatkoa edellisottelulle

"Honsu" odottaa innolla HIFK:n kohtaamista. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara toivoo joukkueensa jatkavan maanantaina HIFK:ta vastaan samaa tahtia kuin edellisottelussa PS Kemin vieraana.

KuPS-joukkue onnistui hyvin Kemi-ottelussa. Hyvä pelaaminen tuotti paljon tekopaikkoja ja kolme komeaa maalia. Samaa on tarkoitus jatkaa maanantaina ja HIFK-pelistä haetaan hyvää lopputulosta.

- Kemi-pelissä me onnistuimme hyvin. Pelissä oli hyvää energiaa ja sitä meidän pitää jatkaa. Kun me olemme päässeet johtoasemaan, olemme me olleet vahvoja.

- Kemi-pelissä moni asia toimi: vastahyökkäyksemme olivat vaarallisia ja maalin edessä olimme ahneita, Honkavaara toteaa.

Kuopiolaisten joukkuepelaaminen on ollut hyvällä tasolla pitkin kesää. Tilanteita on luotu paljon ja jokaisessa ottelussa on ollut mahdollisuus yltää voittoon. Keskikesän harvahko ottelutahti edesauttaa otteluihin valmistautumista ja pelin kehittämistä edelleen paremmaksi.

- Nämä ovat olleet luksusviikkoja ja on ollut kiva valmistautua HIFK-peliin. Tämä viikko on menty vähän reippaammin, peliä kohden harjoittelua aina vähän kevennetään. Me pääsemme hyvästä tilanteesta maanantaiseen peliin, vaikka poissaoloja onkin, päävalmentaja sanoo.


HIFK-KuPS maanantaina 17.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia