FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.29 // 17.7.2017

HIFK haki potkua KuPS-otteluun Oulunkylästä

HIFK haki potkua KuPS-otteluun Oulunkylästä

"Ana" joukkoineen on harjoitellut Oulunkylässä viime viikon. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on valmistautunut maanantain kotiotteluunsa KuPS:aa vastaan hiukan poikkeuksellisissa ympyröissä.

Helsingissä oli viime viikolla meneillään Euroopan kolmanneksi suurin juniorijalkapalloturnaus Helsinki Cup, jonka takia HIFK:n joukkue on harjoitellut koko viikon Oulunkylässä, kun Telia 5G Areena on toiminut tulevaisuuden lupausten pelikenttänä. Sunnuntaina HIFK pääsee harjoittelemaan takaisin Telialle.

– Oulunkylän uusi ja hieno tekonurmi tarjoaa erinomaiset harjoitusolosuhteet. Harjoituksissa on ollut hyvä meininki, vaikka RoPS-ottelun tasapeli hieman kirvelikin vielä alkuviikosta.

- Täytyy kuitenkin muistaa, että olimme RoPS:aa vastaan pelillisesti selkeästi edellä. Molemmat maalit olivat meidän virheitä ja ilman niitä olisi tuloskin ollut erilainen, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

HIFK on pelannut kolme edellistä otteluaan vieraskentällä ja maanantaina pelattava KuPS-ottelu on HIFK:n ainoa heinäkuussa pelattava kotiottelu. Vaikka HIFK:n sarjasijoitus on tässä vaiheessa suuri pettymys niin tähtirinnoilla on pelaamatta vielä 17 liigaottelua, joissa on jaossa yhteensä 51 sarjapistettä. Koko joukkue janoaa nykyistä parempaa sarjasijoitusta.

– Pelaajista näkee, että vaikka kuinka ollaan pelin jälkeen pettyneitä niin päät nousevat nopeasti pystyyn seuraavaa matsia ajatellen. Joukkue haluaa yrittää seuraavassa ottelussa taas enemmän. Tietysti onnistumisia kaivataan, Muurinen sanoo.


HIFK-KuPS maanantaina 17.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia