AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 15.7.2017

Ennakko: JJK-SJK

Ennakko: JJK-SJK

SJK matkustaa sunnuntaina Jyväskylään ja siellä tarkemmin Vaajakoskelle, missä se kohtaa Veikkausliigan ottelussa isäntäjoukkue JJK:n. Ottelu alkaa klo 18:30.

Sunnuntain ottelu pelataan Harjun Stadionin sijaan poikkeuksellisesti Vaajakosken stadionilla, JJK:n varsinaisen kotiareenan ollessa remontissa. SJK:lle Vaajakosken kenttä on ennestään tuttu Kakkosen ajoilta ja viimeisin siellä pelattu ottelu päättyi SJK:n komeaan 5-0-voittoon. Huomioitavaa on että tuosta ottelusta tulee sunnuntaina kuluneeksi tasan kuusi vuotta, sillä ottelu pelattiin Vaajakoskella 16.7. 2011. Petter Meyer teki kaksi maalia, ja Teemu Penninkangas, Aki Sipilä ja Arttu Seppälä tekivät yhden maalin. SJK:n riveissä oli silloin nykyään JJK:ta edustava Matti Lähitie.

Harjun Stadionilla SJK ei puolestaan ole vieraillut vielä koskaan. Eikä sitä tapahdu vielä tälläkään kaudella, kun joukkueiden kolmas kohtaaminen pelataan loppukesästä Seinäjoella.

Europettymyksen jälkeen SJK palaa nyt Veikkauslliigan otteluohjelmaan ja se on saanut ajaa rauhassa sisään kuvioita nyt reilun viikon ajan. Samalla uudet pelaajat on saatu mukaan ja pelaajia on palannut riveihin sairastuvalta. Odotukset sunnuntain otteluun on SJK-leirissä kovat.

- Tämä viikko on ollut meille tärkeä. Ei pelkästään harjoituksien kannalta, vaan myös mentaalisesti. Olemme saaneet kerätä itseluottamustamme takaisin, sillä pelaajat olivat luonnollisesti pettyneitä europelien loputtua. Viikko on ollut tärkeä myös siksi, että nyt olemme voineet kunnolla keskittyä Veikkausliigaan. Meillä on nyt ajatukset ainoastaan siinä, miten nousemme mahdollisimman korkealle sarjataulukossa, kertoo SJK:n päävalmentaja Manuel Roca.

- Meidän yhteinen alku ei ollut helppo, mutta nyt meillä on edelleen puoli kautta jäljellä tätä sarjaa. Nämä vapaaksi jääneet viikot antavat meille aikaa kehittää peliämme. Meillä on ollut joitain asioita, jotka eivät ole toimineet, ja mitkä meidän täytyy ratkaista, jatkaa Roca.

SJK:n ja JJK:n ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi SJK:n 1-0 voittoon OmaSp Stadionilla Erfan Zenelin maalilla. Yli kaksisataa Veikkausliigapeliä urallaan pelanneen Zenelin maali oli ikimuistoinen, sillä se oli hänen uransa ensimmäinen puskumaali.

- Nyt tullaan varmasti näkemään erilainen ottelu. Seinäjoen tekonurmen sijaan ollaan Vaajakosken hyväkuntoisella nurmella, jossa mekin varmasti saamme omaa pallollista peliämme käyntiin ihan eri tavalla, mitä Seinäjoellä nähtiin, JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja uskoo.

Pelikieltoja ei SJK:lla ole ja ainoastaan pitkäaikaisloukkaantuneet Matej Hradecky ja Richie Dorman ovat varmuudella sivussa.


JJK - SJK Vaajakoskella sunnuntaina 16.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Ottelu on mukana myös sunnuntain SuperMonivedossa, johon pääsee tutustumaan Veikkauksen verkkosivuilla.

Lähde: SJK:n verkkosivut
Lisää uutisia