AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 15.7.2017

SJK:n Mboma: "Tuttu jengi vastassa"

SJK:n Mboma: "Tuttu jengi vastassa"

Totti on taas pelikunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkaa sunnuntaina Vaajakoskelle JJK:n vieraaksi jyväskyläläisten ensimmäiseen "evakko-otteluun".

SJK saa tähän otteluun mukaan taas lisää tulivoimaa Aristote Mboman muodossa, kun pitkään loukkaantuneena ollut nuori hyökkääjä on jälleen iskussa.

- Tuttu jengi vastassa. He pyrkivät pelaamaan futista, vaikka heillä ei nyt olekaan oikein tulosta ollut. He pyrkivät kuitenkin pelaamaan omilla vahvuuksillaan ja pitämään palloa sekä yrittävät liikuttaa jengiä, arvioi "Totti", joka pelasi viime kaudelle JJK:ta vastaan Ykkösessä AC Oulun paidassa..

- Toivottavasti saadaan pelin heti hyvä lähtö, sillä vaikka he yrittävätkin pelata, niin kun vastustaja on saanut sen yhden tai kaksi maalia, niin kyllä he aika nopeasti siinä sitten hiipuvat. Eli meille on todella tärkeää saada heti alkuun maali, niin peli lähtisi siitä hyvin kulkemaan.

Mboman mukaan oma vire on ainakin kohdillaan ennen suuntaamista kohti Keski-Suomea.

- Tuossa näytin juuri viimeistelyharjoituksissa jätkille mallia minne se pallo oikein pistetään, eli pussiin sisälle. Joten kunnossa ollaan, virnuili Totti.


JJK - SJK Vaajakoskella sunnuntaina 16.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia