AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 14.7.2017

​VPS-kippari Lampi: "Taistelemme yhdessä vielä jatkoon"

​VPS-kippari Lampi: "Taistelemme yhdessä vielä jatkoon"

"Veka" vakuuttaa ettei Vaasan veri vapise. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS lähtee ensi viikon Eurooppa-liigan karsinnan kotiotteluunsa Bröndbya vastaan haastavasta, mutta ei mahdottomasta 0-2-tilanteesta.

Avausosan toisesta jaksosta VPS:n tulee ainakin ottaa mukaan nähty pelirohkeus ensi torstain toiseen osaotteluun. Vaikka maalipaikoille ei monesti päästy vielä, herätti toisen jakson VPS-identiteetin mukaan pelaaminen todella paljon lupauksia.

– Totta kai olemme pettyneitä tulokseen ja siihen, että kaksi meni omiin. Kun peliä miettii kokonaisuutena, niin olisimme voineet saada enemmän, mutta olisimme voineet saada myös vähemmän, kokenut VPS-kapteeni Veli Lampi totesi.

- Positiivista oli tasonnosto puoliajalla. Toisella jaksolla nähtiin sitä Vepsua mitä sen olisi pitänyt olla alusta asti. Meidän loistava maalipaikkammekaan ei ollut sattumaa, vaan sitä edelsi meiltä hyvä vaihe. Lopussa Bröndby otti taas mallikkaasti homman haltuun ja oli lähellä kolmattakin osumaa, jota ei onneksi tullut.

Lampi on urallaan pelannut melkoisen tukun europelejä ja tietää hyvin, että mitään ei vielä ole ratkaistu. Usko on vahva.

– Jalkapallossa on nähty suurempiakin ihmeitä kuin 2-0 -tilanteen kääntäminen. Kolme maalia olisi ollut jo melkoinen vuori kiivettäväksi. Uskomme itseemme ja näytimme, että pystymme pelillisesti haastamaan Bröndbyn.

- Kun saamme tähän vielä kotiyleisön tuen taakse, niin taistelemme yhdessä Vepsun vielä jatkoon ja lyömme juuteille luun kurkkuun, Lampi virkkoi.

Toinen osa pelataan Vaasan Elisa Stadionilla torstaina 20.7.


VPS-FC Inter sunnuntaina 16.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia