AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 10.7.2017

Petteri Pennanen palaa KuPS:n vahvuuteen

Petteri Pennanen palaa KuPS:n vahvuuteen

Petteri Pennanen tekee paluun Kuopioon. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran joukkue vahvistuu tutulla pelaajalla, kun keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen liittyy jälleen kasvattajaseuransa riveihin.

KuPS ja Pennanen ovat allekirjoittaneet maanantaina 1,5-vuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2018 loppuun saakka.

- On todella mahtavat fiilikset tulla takaisin KuPS:iin ja päästä taistelemaan pisteistä täällä Kuopiossa. On tosi upeata olla takaisin kotona, Pennanen iloitsee KuPS:n sivuilla.

26-vuotias Pennanen siirtyy KuPS-paitaan Puolan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Miedz Legnicasta. Keskikenttäpelaajalla olisi ollut vielä vuosi sopimusta jäljellä Puolassa, mutta joukkueen epävakaan tilanteen ja Kuopion Palloseuran kiinnostuksen takia mies päätti palata kasvattajaseuransa riveihin.

Pennasen pelilupa-asiat ovat parhaillaan käynnissä ja tarkoituksena on että hän pelaisi kuopiolaisten riveissä jo HIFK-KuPS-ottelussa maanantaina 17.7. Hän liittyy heti tällä viikolla KuPS-joukkueen harjoitusvahvuuteen tuttuun ympäristöön.

- Joukkue on tuttu ja mukana on paljon tuttuja pelaajia. Ei ole ongelmia päästä joukkueeseen sisään. Minulla on hyvät ennakkotiedot siitä miten meidän on tarkoitus pelata. Eurokentille me haluamme ja haluan antaa täyden oman panokseni yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. On upeaa palata fanien eteen, pari viime kautta olivat ikimuistoisia ja teidän tukeanne me tarvitsemme yhteisen unelman eteen, Pennanen toteaa.


HIFK-KuPS maanantaina 17.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia