AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 9.7.2017

Furuholm Interin voitosta: "Olo on helpottunut"

Furuholm Interin voitosta: "Olo on helpottunut"

"Furkka" iski tärkeän avausmaalin Interille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin leirissä oltiin helpottuneita, kun joukkue sai otettua kauden toisen kotivoiton lauantaina Veritas Stadionilla.

Lopulta 4-0 (0-0) -voittoon JJK:sta päättynyt ottelu ei ollut ihan niin helppoa kauraa joukkueelle kuin numerot ehkä väittävät.

- Kyllä olo on helpottunut. Edellisestä kotivoitosta on aikaa jo melkoisesti. Ennen peliä juteltiin, että JJK ei päästä meitä helpolla. Meillä oli paikkoja läpi ottelun, mutta täytyy kyllä myöntää, että kovan työn takana oli voitto, myönsi Furuholm pelin jälkeen.

Lauantaina Veritas Stadionilla vieraillut JJK on saanut armottomalla tavalla kokea Veikkausliigan raadollisuuden. Joukkue on monta kertaa ollut pelissä mukana avausjakson, mutta toisella puolikkaalla on ollut vaikeaa.

- JJK:lle on käynyt vähän samalla tavalla monta kertaa tällä kaudella. Kun tulee se ensimmäinen isku, niin he kuolevat siitä. Näin siinä kävi lopulta myös nyt. Kolmas ja neljäs maali olivat lopulta vain kosmetiikkaa, mutta hyvä näin, totesi Furuholm.

Furuholm vastasi pelin 73. minuutilla vapauttavasta ensimmäisestä maalista. Tilanteen pohjustivat Alan Henrique ja tekopaikan lopulta pedannut Njazi Kuqi.

- Pallo tuli kulman jälkeen boxiin, mistä Nasse sai sen sohittua maalin eteen. Pääsin siinä sitten liukumaan pallon alakulmaan. Ei mikään hieno maali, mutta tyypillinen minulle. Ihan sama lopulta, miten se sinne maaliin menee, totesi Furuholm.


VPS-FC Inter sunnuntaina 16.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia