AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2017

Shefki Kuqi helpottui kotivoitosta

Shefki Kuqi helpottui kotivoitosta

Shefki Kuqi sai pitkästä aikaa nauttia kotivoitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter järjesti lauantaina Veritas Stadionilla pelatun Veikkausliigaottelun viimeisen 20 minuutin aikana melkoisen ilotulituksen JJK:n maalilla. Onnistuneiden vaihtojen myötä pelin itselleen kääntänyt Inter voitti ottelun lopulta 4-0 (0-0).

- Olen tyytyväinen, kun vihdoin voitimme vihdoinkin kotikentällä. Edellisestä voitosta on pitkä aika, huokailee päävalmentaja Shefki Kuqi Interin sivuilla.

Inter oli ottelussa niskan päällä, kuten monta kertaa aikaisemminkin kotikentällä, mutta ensimmäisen maalin tekeminen tuotti joukkueelle vaikeuksia. Tämän myöntää myös Kuqi.

- Se ensimmäisen maalin vaikeus nähtiin taas tänään. Oli paikkoja, mutta kun ei mene, niin pelaajat ottavat siitä paineita. Tänään vaikutti tauolla kopissa, että olisimme olleet häviöllä. Maalin myötä toisella jaksolla peli sitten vapautui, vaikka siinä JJK:lla olikin paikkoja myös, pohtii Kuqi.

Vaikka Interin voitto lopulta reilu olikin, sai joukkue tehdä täyden pistepotin eteen täyden päivätyön.

- Olemme koko viikon harjoituksissa tehneet selväksi, että helpolla pisteet eivät ottelusta tule. JJK on ollut monesti avausjaksolla hyvä, mutta sitten lopussa heillä on ollut vaikeaa. Tänään peli meni vähän tämän kaavan mukaan. Olimme kärsivällisiä ja saimme lopulta tärkeän voiton, kiteyttää Kuqi ottelun.

VPS-FC Inter sunnuntaina 16.7. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia