AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2017

Åhman pettyi PS Kemin vaisuuteen

Åhman pettyi PS Kemin vaisuuteen

"Ootsi" ei omiaan juuri silitellyt. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi joutui taipumaan tylyyn tappioon lauantaina Kuopiossa. Kuusi peräkkäistä voitotonta liigaottelua tahkonnut Kuopion Palloseura jyräsi vahvalla pelillään täysin ansaittuun 3-0-kotivoittoon.

KuPS esitti omalla kotistadionillaan hyvää peliä. PS Kemi ei päässyt samalle tasolle ja pitkälle kotimatkalle oli lähdettävä pettynein mielin.

- Ensimmäinen jakso oli meiltä huonoin puoliaika mitä on ollut. Pelissä on olemassa tiettyjä lainalaisuuksia, jotka eivät toimineet yhtään. Ensi jakso oli ihan järkyttävä, oliko heitetty hanskat tiskiin jo ennen kentälle tuloa, PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman ihmetteli pettyneenä.

Joukkueen kopissa käytiin pelillisiä asioita läpi tauon aikana. Otteet paranivatkin toiselle puolikkaalle, mutta maalintekopaikat jäivät jälleen erittäin vähiin eikä toivottuja onnistumisia tullut.

- Toisella jaksolla me pestiin kasvoja ja saatiin puolittaisia tilanteita. Ei tämä tyydytä missään nimessä. Tänään me vaihdettiin kokoonpanoon neljä pelaajaa jotta saataisiin tuoreita jalkoja kentälle, se ei näkynyt mitenkään.

- Onneksi tiukka ottelurumba nyt loppuu, sillä lepoa tarvitaan jotta saadaan akut ladattua HJK-peliin. Aina me yritetään iskeä vastustajan heikkoihin kohtiin, tänään se ei onnistunut, Åhman totesi pettyneenä.


HJK-PS Kemi sunnuntaina 23.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia