AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 6.7.2017

VPS luottaa omaan peliinsä myös Ljubljanassa

VPS luottaa omaan peliinsä myös Ljubljanassa

Petri Vuorinen odottaa Olimpijan tulevan kovaa kotonaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kohtaa torstai-iltana Eurooppa-liigan karsintojen avauskierroksen toisessa osaottelussa Olimpija Ljubljanan.

VPS johtaa otteluparia tällä hetkellä maalein 1-0. Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen odottaa todella tiukasti tuloksesta pelaavaa vastustajaa.

– Yhteistulos ratkaisee, joten odotan entistä tiiviimpää, tiukempaa, hyökkäävämpää ja aggressiivisempaa vastustajaa. He tulevat varmasti kovaa kotikentällä, Vuorinen kommentoi.

VPS ei aio omassa pelissään muuttaa hirveästi asioita.

– Kyllä me jatkamme samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Pitää pystyä pelaamaan sitä omaa peliä, jota olemme pelanneet koko kauden ja joka on tuottanut tulostakin. Sen pitää tuottaa sitä torstainakin, Vuorinen painottaa.

Piiruakaan ei Raita aio siis antaa periksi. Jo mainittu korkea prässi ei vaasalaisten pääluotsia hirvitä.

– Teemme kaikkemme, että pelaamme itsemme jatkoon. Jos vastustaja prässää korkealta, niin olemme osoittaneet sen, että pystymme purkamaan sen prässin. Se on vastustajan valintakin, sillä korkealla prässillä he myös avaavat omaa puolustustaan, johon me voimme paineenpurun jälkeen iskeä nopeilla hyökkäyksillä, joihin meillä on nopeita pelaajia.

Joukkue on ollut Ljubljanassa tiistaista saakka. Olosuhteet ovat olleet pääluotsin mukaan olleet mainiot.

– Olosuhteet ovat olleet tosi hyvät. Matkajärjestelyt ovat menneet hyvin. Tutustuimme tiistaina kaupunkiin nopeasti ja hotellilla kaikki on toiminut loistavasti. Olemme saaneet pitää palaverit siellä hyvissä tiloissa ja ruoat ovat olleet hyviä. Lisäksi ihmiset ovat kohteliaita ja ystävällisiä, Vuorinen sanailee.

NK Olimpija Ljubljana (Slovenia) – VPS
1. osaottelu: 0–1
Stadion Stożice, Ljubljana, Slovenia, klo 21.15 (Suomen aikaa)

Lisää uutisia