AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 2.7.2017

Vuorinen: "Tulos pettymys, joukkueesta olen ylpeä"

Vuorinen: "Tulos pettymys, joukkueesta olen ylpeä"

VPS ja IFK jakoivat pisteet. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n lopun vahva painostus ei tuonut tulosta sunnuntaina IFK Mariehamnia vastaan, vaan pisteet jaettiin lukemin 0-0.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen näki pelissä paljon hyvää ja eväitä olleen voittoon saakka.

– Pelasimme torstaina hyvän pelin ja teimme kuusi vaihdosta tälle päivälle avauskokoonpanoon, eikä se näkynyt paljoakaa ottelun aikana. Toinen puoliaika oli meiltä vahva. Liikutimme Mariehamnia ja tiloja syntyi. Olemme kärsivällisempiä kuin osa muista Veikkausliigajoukkueista ja pyrimme siihen, että IFK ei saa palloa niin helpolla. Se oli iso tekijä tänään, että pystyimme pitämään palloa ja jatkamaan peliämme maltilla.

- Meillä oli tarpeeksi paikkoja voittaa tämä ottelu, kun taas vastustajalla ei hirveästi niitä ollut. Tulokseen olen pettynyt, mutta joukkueesta ja siitä miten pelaamme ja asioita teemme, olen ylpeä. Tämän päivän esitys kaikkine kokoonpanomuutoksineen kertoo hyvästä joukkueesta, analysoi Vuorinen ottelua.

VPS-käskijä Vuorinen oli tyytyväinen myös toisen puoliajan vaihtojen onnistumiseen. Hakola, Vahtera ja Morrissey toivat pirteyttä kentälle.

– Teimme hyökkääviä vaihtoja, koska meillä oli pallonhallinta ja painoimme IFK:n syvälle puolustamaan. Toimme sisään sellaisia pelaajia, jotka pystyvät pienissä tiloissa toimimaan, viimeistelemään ja antamaan murtavia syöttöjä. Kaikki vaihdot toivat tänään lisää pelaamiseemme.

Päävalmentajalla riittää pähkäiltävää torstaina häämöttävän Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisen osaottelun avauskokoonpanon suhteen.

– Keskiviikkona teemme lopulliset päätökset. Pitää katsoa kuinka kukin palautuu ja miten ja millä pelijärjestelmällä lähdemme pelaamaan tulevaa vieraspeliä, Vuorinen kommentoi.


VPS - FC Inter Elisa Stadionilla sunnuntaina 16.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia