FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.26 // 29.6.2017

Interin Hoskosen paluu kentille sai karvaan sivumaun

Interin Hoskosen paluu kentille sai karvaan sivumaun

Arttu Hoskonen hakee vielä parasta virettä. (Kuva: Juha Tamminen)

Interin Veikkausliigaottelu tiistaina IFK Mariehamnin vieraana ei jättänyt jälkipolville paljon kerrottavaa. Ottelun lopputulos 5-0 (3-0) kertoo pelistä kaiken oleellisen.

Ottelun yksi harvoista positiivisista asioista turkulaisittain oli neljä kuukautta sivussa olleen Arttu Hoskosen paluun kentälle. Topparin paikalla pelannut Inter-kasvatti ei ollut tyytyväinen joukkueen pelaamiseen.

- Ei pelissä oikein mikään toiminut. Paljon harhasyöttöjä ja sitten virheitä. IFK pääsi sitten lopulta rokottamaan pelin alussa oikeastaan jokaisesta paikasta, mitä heillä oli, näki Hoskonen.

Ottelu ratkesi pitkälti kahteen pelin ensimmäisen kymmenen minuutin aikana syntyneeseen maaliin. Hoskosen mukaan joukkue oli valmistautunut peliin hyvin, vaikka olikin alussa hukassa.

- Ei valmistautumisessa mitään vikaa ollut. Se oli sama kuin muihin peleihin tällä kaudella. Vaikea tässä on heti pelin jälkeen miettiä syitä tähän, pohti Hoskonen.

IFK-ottelu oli Hoskoselle ensimmäinen täysi ottelu Veikkausliigassa tällä kaudella. Täyteen iskuun pääseminen vaatii hänen mukaansa pelejä alle.

- Meillä on uudet systeemit pelaamisen suhteen kuin viime kaudella puolustuksessa. Se vaatii aina vähän aikaa, että pääsee siihen sisään. Toivotaan, että peliajan myötä asiat lähtevät menemään parempaan suuntaan, päätti Hoskonen.


FC Inter-HJK Veritas Stadionilla sunnuntaina 2.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia