AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2017

Shefki Kuqi: ”Tulos herättää joukkueen HJK-peliin”

Shefki Kuqi: ”Tulos herättää joukkueen HJK-peliin”

Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn oli tiistaina tyly isäntä FC Interille. Lukemiksi kirjattiin lopulta turkulaisten 0-5-tappio.

IFK teki ensimmäiset maalinsa jo neljännellä ja yhdeksännellä minuuteilla. Tauolle mentiin 3-0-kotijohdossa.

- Olen pahoillani joukkueen pelaajien puolesta. Mielestäni numerot eivät kerro ihan kaikkea, vaikka IFK voittikin ansaitusti, päävalmentaja Shefki Kuqi harmitteli.

Kuqin mielestä Inter ei onnistunut tällä kertaa siinä, mihin joukkue on voinut luottaa aikaisemmissa otteluissa.

- Olemme puolustaneet hyvin, mutta tänään annoimme vastustajille liikaa paikkoja. Maalit olivat melko halpoja meidän näkövinkkelistä katsottuna. Peli oli ohi melko nopeasti kahden IFK-maalin jälkeen.

Kuqi antoi puhtaat paperit ottelussa vaihdosta kentälle tulleille pelaajille. Guy Gnabouyou, Benjamin Källman ja Mika Mäkitalo toivat ryhtiä pelaamiseen.

- Ei ole missään nimessä helppoa tulla kentälle tuossa tilanteessa, kun joukkue on reilusti tappiolla. Vaihtopelaajat onnistuivat kuitenkin hyvin, Kuqi kommentoi.

Inter-leirissä ei kannata jäädä murehtimaan rumaa tappiota. Seuraava ottelu HJK:ta vastaan on ohjelmassa jo sunnuntaina.

- Käymme pelin läpi, mutta sen jälkeen se pitää unohtaa nopeasti. Meillä on iso peli edessä sunnuntaina HJK:ta vastaan. Uskon, että tämä tulos herättää joukkueen siihen peliin.


FC Inter-HJK Veritas Stadionilla sunnuntaina 2.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia