FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 20.6.2017

KuPS:n Nissiselle erinomainen debyytti Veikkausliigassa

KuPS:n Nissiselle erinomainen debyytti Veikkausliigassa

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen riveissä pelasi sunnuntaina uusi nuori liigatulokas. Puolustaja Jiri Nissinen valittiin KuPS-joukkueen aloituskokoonpanoon klassikko-otteluun HJK:ta vastaan ja taitava nuorukainen esiintyi omassa tulikasteessaan miehekkäin ottein.

- Tosi hyvä fiilis on omasta esityksestä. Huomasi pelin aikana, että pärjää hyvin. Sain tietää aloituskokoonpanon paikasta lauantain viimeistelytreeneissä. Veikkausliiga on ollut omana tavoitteena pienestä saakka ja nyt tavoite toteutui. Iisalmen PK-37 on kasvattajaseurani ja vanhempana B-juniorina siirryin Kuopion Palloseuraan. Nyt on neljäs vuosi menossa KuPS:ssa, Nissinen kertoo KuPS:n sivuilla.

KuPS-joukkue pelasi sunnuntaina vahvoin ottein kovaa Klubia vastaan. Kuopiolaisilla oli ottelussa omat mahdollisuutensa, ne jäivät hyödyntämättä ja HJK vei sarjapinnat mukaansa 0-2-lopputuloksella.

- Me saatiin pelissä muutamia hyviä maalintekopaikkoja. Itsellänikin oli yksi hyvä tilanne, jonka maalivahti torjui ja Saku Savolainen veti jatkovedon yli. Maalintekoa meidän pitää parantaa. Me pelattiin hyvin ja pidettiin HJK hyviltä paikoilta poissa, puolustaja muistutti.

- Hyvin jaksoin pelata täydet 90 minuuttia. Puristin pelissä kaiken mikä jaloista lähti. Tempo oli aika kova ja paljon sai juosta kentän päästä päähän. Lauantaina vähän jännitti, kun sai tietää avauskokoonpanon paikasta, sunnuntaina peliä kohti mennessä ei jännitystä enää ollut, Nissinen toteaa.


FC Inter-KuPS Veritas Stadionilla keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia