AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 19.6.2017

KuPS-kipparilta kiitosta debytantille

KuPS-kipparilta kiitosta debytantille

Sebastian Sorsa näki tappiosta huolimatta pelissä paljon hyvää. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS taipui sunnuntaina HJK:lle kotonaan lukemin 0-2.

Kuopiolaisten riveissä nähtiin uusi Veikkausliigatulokas, kun puolustaja Jiri Nissinen pääsi pelaamaan ensimmäisen liigaottelunsa. Taitava nuorukainen esitti pelissä miehekkäitä otteita. Toppari Hamed Coulibaly pääsi pelaamaan ensimmäisen ottelunsa yli vuoteen onnistuen myös erinomaisesti kovassa paikassa.

- Jiri Nissinen oli erinomainen onnistuja vasemmassa laidassa. Hän onnistui tänään tosi hyvin. Hamed Coulibaly tuli myös hyvin. Savon junnuja tuli kentälle useita. Joukkueessa on voimaa ja yllättävästi myös leveyttä, KuPS-kapteeni Sebastian Sorsa kiittelee seuransa sivuilla.

Sorsa myöntää, että ottelussa olisi voinut käydä miten tahansa.

- Joukkueena me hävitään tai voitetaan kaksinkamppailuja, se on aina koko joukkueen tekemisestä kiinni. Meillä oli hyvää painetta paljon ja me olimme hyvin pelissä mukana, superpaikkoja ei kuitenkaan ollut. Oli tasaväkinen ottelu, jossa me olisimme voineet olla vaarallisempia, Sorsa toteaa.

- Erikoistilanteiden kautta me saimme pari paikkaa ja Ville Saxmannilla oli yksi hieno veto, miljoonataalan paikkoja ei kuitenkaan ollut ja se on vastustajan hyvyyttä, kapteeni muistuttaa.


FC Inter-KuPS Veritas Stadionilla keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia