AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 18.6.2017

Vuorinen iloitsi voitosta: ”Tuntuu hemmetin hyvältä”

Vuorinen iloitsi voitosta: ”Tuntuu hemmetin hyvältä”

Voitto maistui Petri Vuoriselle. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS otti alueellisen herruuden itselleen, kun se kukisti Pohjanmaan paikalliskamppailussa SJK:n vieraspelissä 1-0. VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen oli syystäkin tyytyväinen omiensa esitykseen.

Vuorinen myönsi VPS:n sivuilla voiton maistuneen makealta.

– Tämä oli meidän ehjin pelimme tähän saakka. Itkin penkillä pelin jälkeen, kun meni tunteisiin. Sanoin Janille (Sarajärvi), että olemme tehneet niin kovaa työtä niin pitkään ja sitten tulemme tänne Seinäjoelle paikallispeliin otteluruuhkan keskellä, prässäämme, pelaamme hyvin ja voitamme. Tämä tuntuu hemmetin hyvältä, Vuorinen jutteli pelin jälkeen.

Pari asiaa ratkaisivat tämän päivän paikallistaiston VPS-käskijän mukaan.

– Me olimme enemmän joukkue. Näytimme sen pelin eri vaiheissa. Toinen juttu oli henkinen puoli. Se, miten me asennoiduimme ja tulimme tänne. Otimme homman heti alussa haltuun. Se oli iso tekijä, Vuorinen paalutti.

Aiempina vuosina henkinen puoli on monesti tuntunut olevan juuri SJK:n puolelle kallellaan. Usein seinäjokelaiset ovat tulleet peliin todella vahvasti.

– Olemme puhuneet joukkueen kanssa siitä, että jos me haluamme olla huippujoukkue, meidän on otettava se seuraava steppi, päästävä niin sanotusti "to the next level." Siihen kuuluu muun muassa se, että nämä pelit pitää voittaa, Vuorinen totesi naama vakavana.

SJK:n kaataminen kotikentällä on hankalaa, vaikka kolmena vuotena putkeen mitaleilla olleen joukkueen kuluva kausi ei olekaan ollut niin hekumallinen kuin aiemmat.

– Tämä ei ole helppo paikka. SJK on hyvä joukkue, jossa on paljon hyviä pelaajia. Tänään näimme hyvän pelin ja loistavan tapahtuman, jossa yleisö eli todella hienosti mukana, Vuorinen sanaili.

Päävalmentajaa lämmitti, että voittomaali tuli juuri Jesper Engströmin nimiin. "Jeppe" ei ole niitä tehotilastosarakkeita eniten kuluttavia pelaajia. Työmäärä kentällä on pelistä toiseen kuitenkin valtava.

– Jepen puolesta lämmittää aina. Hän on edustanut seuraa pitkään ja käynyt paljon läpi urallaan. Hän lupasi tälle kaudelle yhden maalin ja nyt niitä on tullut jo kaksi, että eiköhän tässä voida odottaa lisääkin. Hänen laukauksestaan en puhu sen enempää, mutta tärkeintä on, että hän niitä maaleja tekee ja tänään hän sai hyvän palkinnon siinä muodossa, Vuorinen kertoi hymyillen.


VPS-RoPS Elisa Stadionilla torstaina 22.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: VPS:n kotisivut
Lisää uutisia