AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 14.6.2017

Roca: "Todella taistelimme voitosta"

Roca: "Todella taistelimme voitosta"

Voitto oli iso asia Manuel Rocalle. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK sai ensimmäisen voittonsa päävalmentaja Manuel Rocan alaisuudessa, kun HIFK kaatui keskiviikkona vieraissa maalein 2-0.

Billy Ionsin aikainen johtomaali oli Rocan mukaan ottelun kannalta erittäin tärkeä.

- Saimme onneksi maalin heti alussa. Saimme paikkoja, kun heidän linjansa pelasi korkealla. En halunnut, että vain puolustamme. Yritimme pitää pallonhallinnan ja hyökätä hitaasti. Väsymme, jos juoksemme koko ajan edestakaisin. HIFK pelasi hyvin. Me todella taistelimme voitosta tänään.

- En tiennyt, että meillä ei ollut täällä voittoja, Roca viittasi SJK:n ensimmäiseen Veikkausliigavoittoon Helsingissä.

Roca hyppäsi liikkuvan junan kyytiin hiukan ennen maaottelutaukoa ja myönsi, että töitä on ollut paljon. Voitto maistui sen myötä makealle.

- Meidän piti muuttaa tiettyjä juttuja todella nopeasti. Ensimmäinen peli tuli liian nopeasti. Huomasin, että joillain pelaajilla oli todella heikko itseluottamus. Halusimme saada itseluottamusta pelaajille. Haluan, että pelaajat nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Päivittäinen työ merkitsee.

- Tämä pitää unohtaa mahdollisimman nopeasti, työn on jatkuttava. Korjattavaa on edelleen. Tärkeää on myös, että maalivahti sai itseluottamusta. Emme ajattele sijoitusta tällä hetkellä, meidän täytyy keskittyä kehittymiseen, sanoi Roca.


HIFK - PS Kemi Telia 5G Areenalla ja SJK – VPS OmaSp Stadionilla lauantaina 17.6. kello 15:00. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia