AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 4.6.2017

Lundberg: "Ylpeä joukkueen taistelusta ja yrityksestä"

Lundberg: "Ylpeä joukkueen taistelusta ja yrityksestä"

Grönvitt juhli kauden ensimmäistä vierasvoittoaan. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn venyi hienoon vierasvoittoon sunnuntain sarjakierroksella. Lujasti taistellut IFK onnistui kukistamaan Kuopion Palloseuran 1-2 saavuttaen tämän liigakauden ensimmäisen vierasvoittonsa.

Brian Spanin ja Robin Sidin osumat riittivät kolmeen pisteeseen ja joukkue pääsi lähtemään kotimatkalle iloisissa tunnelmissa.

- Olen tietenkin onnellinen ensimmäisen vierasvoiton johdosta. Monesti me on matkustettu tänne ja hävitty, viime vuonna hävittiin kaikki kolme peliä KuPS:lle. Olen erittäin ylpeä joukkueen yrityksestä, päävalmentaja Peter Lundberg iloitsi voitto-ottelun jälkeen.

"Lundis" antoi samalla kehuja myös kotijoukkueelle.

- Valmentaja Jani Honkavaara on tehnyt hyvää työtä KuPS:n kanssa. Paljon meidän piti tehdä töitä voiton eteen. Piti taistella loppuun asti. Me haluttiin tehdä nyt jotain erilailla ja tultiin peliin erittäin puolustuksellisesti ja vastahyökkäyksillä luotiin hyviä tilanteita, erityisesti ensi jaksolla. Ensi jakson alku oli meiltä tosi hyvä.

- Me tiedettiin että KuPS on fyysisesti vahva ja heidän erikoistilanteet olivat meille vaikeita. Me ollaan myös vahvoja. KuPS painoi kovaa, voitto kuitenkin otettiin, valmentaja totesi.

Kiitosta Lundberg jakoi ennen kaikkea joukkueen kivikovalle toppariparille.

- Toisella jaksolla me olisimme halunneet pitää palloa enemmän ja pelata pitempiä hyökkäyksiä. Robin Sellin osui tolppaan, siinä olisi pitänyt pystyä tappamaan peli. Meidän puolustuksemme on kokenut. Paljon tuli pitkiä palloja ja keskityspalloja meidän alueelle, kokeneet topparit Kristian Kojola ja Jani Lyyski puolustivat boksin hyvin, Lundberg kiitteli.


PS Kemi - IFK Mariehamn Sauvosaaren kentällä keskiviikkona 14.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia