AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2017

Vuorinen mielissään nollapelistä

Vuorinen mielissään nollapelistä

Petri Vuorisen (vas.) valmentama VPS pelasi lauantaina maalittoman tasapelin Lahdessa FC Lahtea vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS jäi lauantaina Lahdessa maalittomaan tasapeliin isäntäjoukkue FC Lahtea vastaan.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen ei ollut täysin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Vauhtia jollain tavalla riitti, mutta ajatus puuttui. Olemme tyytyväisiä nollapeliin, sillä niitä ei ole montaa kauden aikana meille tullut. Näissä peleissä pienet asiat ratkaisevat ja tänään ei kumpikaan pystynyt tekemään sitä ratkaisevaa osumaa, Vuorinen sanaili.

Hän kuitenkin myönsi, että otteluruuhka näkyi jollain lailla kummankin joukkueen vireystilassa ottelun lopussa.

– Kyllä pelien määrä varmasti näkyy kaikilla jonkun verran ja vaikuttaa yleiseen tekemiseen. Silti pitää pystyä suorittamaan hyvällä tasolla. Tänään emme saaneet kontrollia aikaan, riippui se sitten väsymyksestä tai ei. Sen takia emme rakentaneet pidempiä hyökkäyksiä. Kehitettävää riittää sen suhteen, sillä otteluruuhka odottaa maaottelutauon jälkeenkin, Vuorinen analysoi.

VPS-paidassa debytoineen Ebrima Sohnan peli päättyi vain muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan täyttymistä, kun erotuomari näytti gambialaiselle punaista korttia Hendrik Helmkeen kohdistuneen taklauksen jälkeen.

– Pelissä nähtiin muutama kova taklaus. Sohnan tilanne oli siihen kohtaan turha taklaus. Ei olisi tarvinnut siihen vaiheeseen peliä tarvinnut tehdä tuollaista taklausta, kun ei ollut syntymässä edes vaarallista tilannetta tai mitään. Jos tuomari antaa punaisen, niin tuomari antaa punaisen, siihen ei ole mitään kommentoitavaa, Vuorinen sanoi.


KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla keskiviikkona 14.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia