AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2017

SJK:n Roca: "Ongelmakohdat kuntoon maajoukkuetauolla"

SJK:n Roca: "Ongelmakohdat kuntoon maajoukkuetauolla"

Manuel Roca pettyi tulokseen.

SJK joutui taipumaan lauantaina kotonaan FC Interille selkein 0-3-numeroin ja tulos oli luonnollisesti iso pettymys.

SJK:n kannalta maajoukkuetauko tulee hyvään saumaan. Uudella päävalmentajalla Manuel Rocalla on nyt edes vähän paremmin aikaa saada joukkue pelaamaan haluamallaan tavalla.

- Toinen päiväni täällä. Olen pettynyt tulokseen. Pelaajilla on ollut vaikea viikko. Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli maalipaikkoja, mutta Inter pääsi iskemään rajaheitosta. Tästä pitää ottaa positiiviset asiat mukaan, sanoi Roca.

- Maajoukkuetauon aikana on paremmin aikaa saada ongelmakohdat kuntoon. Varsinainen työni joukkueen pelaamisessa alkaa nyt.

Rocalla on myös selkeät sävelet sen suhteen mihin suuntaan hän haluaa SJK:n pelaamista kehittää.

- Haluan joukkueesta kompaktimman ja vahvemman. Pelaajilla täytyy olla selkeämmät vastuualueet. Pitää olla selkeämpää, mitä kukakin tekee, kun hyökätään tai kun menetetään pallo, Roca luonnehti.

- Inter tukki keskustan, joten meidän tuli keskittää paljon. Yritimme kuitenkin ilman nopeaa liikettä heidän organisoitunutta puolustusta vastaan. Jos haluamme keskittää, meidän täytyy olla nopeampia.


HIFK-SJK Telia 5G Areenalla keskiviikkona 14.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia