AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2017

Ennakko: SJK-FC Inter

Ennakko: SJK-FC Inter

Valmentajaa vaihtanut SJK saa lauantaina vieraakseen FC Interin.

SJK kohtaa lauantaina FC Interin kotikentällään keskiviikkoisen murskatappion jälkeen.

SJK sai keskiviikkona historiansa suurimman selkäsaunan Helsingissä, kun HJK voitti peräti 6-0-luvuin. SJK:lle tarjoutuu välittömästi mahdollisuus näyttää, mihin sen pelaajat todellisuudessa pystyvät, kun pelit tulevat kovalla tahdilla.

SJK on kärsinyt otteluruuhkassa loukkaantumisista, kun Richie Dorman, Dani Hatakka, Johannes Laaksonen ja Aristote Mboma ovat olleet sivussa. Dorman on ollut jo penkillä kahdessa edellisessä ottelussa, joten hänen kohdallaan loukkaantuminen on taakse jäänyttä. Dani Hatakka ja Johannes Laaksonen saattavat olla pelikunnossa jo lauantaina, tai viimeistään maajoukkuetauon jälkeen. Varmuudella sivussa on kuitenkin Aristote Mboma, joka on näillä näkymin sivussa useita viikkoja.

SJK:n kapteenistoon kuuluva Mehmet Hetemaj joutui jättämään keskiviikon HJK-ottelun kesken jo 30 minuutin jälkeen, telottuaan kätensä alastulotilanteessa. Vielä ei ole tietoa pystyykö juuri maajoukkueeseen kutsun saanut Hetemaj pelaamaan lauantaina ja pahimmassa tapauksessa myös ensi viikon maajoukkueottelut saattavat jäädä väliin

Keskiviikkona SJK:n avauksessa pelasi ensimmäistä kertaa oma kasvatti Elias Ahde, joka palasi lainapestiltä JJK:sta, siellä pelattujen kuuden ottelun jälkeen. JJK:ssa Ahde myös avasi Veikkausliigan maalisaldonsa kahdella maalilla.

SJK pelaa lauantaina ensimmäistä kertaa uuden päävalmentajansa, espanjalaisen Manuel Rocan alaisuudessa. Seura tiedotti vaihtaneensa valmentajaa perjantaina.

Huominen ottelu on toinen joukkueiden välinen kohtaaminen tällä kaudella. Suomen cupin puolivälieräottelussa maaliskuussa SJK vei ottelun nimiinsä 3-2-tuloksella.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqi uskoo joukkueen saavan vastaansa lauantaina ärsytetyt isännät.

- Se on selvää, että SJK haluaa näyttää seuraavassa ottelussa, etteivät he ole niin huonoja kuin HJK-tulos näyttää. Ärsytetty vastustaja on varmasti huomenna vastassa ja siihen meidän pitää olla valmiina, Kuqi sanoi.

Lauantain ottelu lopettaa Interin osalta 15 päivän putken, johon on sisältynyt viisi ottelua. Kuqin mukaan joukkueelta ei tule loppumaan puhti.

- Tätä varten olemme talven harjoitelleet. Joukkue on hyvässä kunnossa ja jaksaa varmasti painaa täysillä vielä yhden ottelun.

Interin kokoonpanosta ovat huomenna sivussa varmuudella pelikieltoaan sovittava Njazi Kuqi sekä loukkaantuneet Kevin Mombilo, Guy Gnabouyou ja Niko Markkula.



SJK-FC Inter OmaSP Stadionilla lauantaina 3.6. kello 18. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: SJK:n verkkosivut, FC Interin verkkosivut
Lisää uutisia