AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 30.5.2017

Markku Kanerva: ”Mukava päästä pelaamaan kotiyleisön eteen”

Markku Kanerva: ”Mukava päästä pelaamaan kotiyleisön eteen”

Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva julkaisi pelaajavalintansa maaotteluun Liechtensteinia vastaan ja MM-karsintaotteluun Ukrainaa vastaan tiistaina.

Veikkausliigasta joukkueeseen nousivat HJK:n Moshtagh Yaghoubi ja SJK:n Mehmet Hetemaj. Listoilla oli vielä viime metreille myös kolmas nimi.

- Mielestäni yksi mielenkiintoinen pelaaja, jonka olisin halunnut joukkueeseen, on FC Interin Niko Markkula. Hän on pelannut hyvän Veikkausliigakauden, mutta valitettavasti myös hänen osallistumisensa estää loukkaantuminen (kantapäävamma ja ongelmia takareiden kanssa). Päätimme tänään, että hän ei lähde mukaan, "Rive" kommentoi.

- Toivottavasti hän kuitenkin jatkaa samaan malliin, ehkä kutsu tulee myöhemmin.

Suomi kohtaa Liechtensteinin keskiviikkona 7.6. Turussa. MM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina 11.6. Tampereella Ukrainaa vastaan.

- Olemme olleet jopa yllättyneitä Liechtensteinin pelirohkeudesta, he eivät vain potki paniikissa palloa pois. Joukkue hävisi muun muassa Färsaarille 2-3, mutta heidän maalinsa syntyivät hyvin rakennetuista hyökkäyksistä. Tasoero näkyy ehkä siinä, että viimeistelyn laatu esimerkiksi paikoissa Italiaa vastaan ei ollut huippujoukkueiden tasoa. Joukkuetta ei ole mitään syytä aliarvioida.

Kanerva tulee täydentämään Huuhkajien ryhmää myöhemmin yhdellä pelaajalla.

- On mukava päästä pelaamaan kotiyleisön eteen, siitä on vierähtänyt tovi, Kanerva toteaa.

Lisää uutisia