FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 26.5.2017

​SJK:n Antón odottaa lauantaista vaikeaa ottelua

​SJK:n Antón odottaa lauantaista vaikeaa ottelua

Chema Antón (oik.) on saanut paljon vastuuta SJK:n alakerrassa kuluvalla kaudella.

SJK saa vieraakseen lauantaina viime kauden mestarin IFK Mariehamnin.

"Kerhon" espanjalainen puolustaja Chema Antón ei odota seinäjokisten pääsevän helpolla "Grönvittiä" vastaan.

- Lauantain ottelusta tulee varmasti vaikea, mutta meillä ei ole mitään muuta tavoitetta kuin ottaa voitto ja kolme pistettä siitä. Jos jaksamme keskittyä ja teemme asiat siten kuin me osaamme, uskon että meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa ottelu. Mutta kuten sanoin, siitä tulee varmasti vaikea peli, Antón sanoo.

Seinäjoelle Antón siirtyi maaliskuussa.

- Olen sopeutunut tänne yllättävän hyvin, eikä minulta mennyt oikeastaan ollenkaan aikaa tottua suomalaiseen jalkapalloon sen kummemmin, sillä meidän joukkueemme on hyvä ja se pelaa aika samantyylistä jalkapalloa mihin olen tottunut Espanjassa. Tyylimme on hyvin viihdyttävä ja meillä on paljon samanlaisia kombinaatioita, mitä olen tottunut pelaamaan jo Espanjassa.

- Seinäjoki sopii minulle hyvin myös kaupunkina, sillä nautin tästä rauhasta mitä täällä on. Ja minä tykkään suomalaisten ihmisten ajatusmaailmasta ja asenteesta. Ilmasto ja ruokakulttuuri on toki täysin erilainen kotikaupunkiini verrattuna, hän kertoo.


SJK-IFK Mariehamn OmaSP Stadionilla lauantaina 27.5. kello 18.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia