AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.21 // 26.5.2017

​Ebrima Sohnan pelilupa kunnossa

​Ebrima Sohnan pelilupa kunnossa

VPS saa ensimmäistä kertaa kokoonpanoonsa Ebrima Sohnan, jonka pelilupaa odoteltiin pitkään.

Gambialaispelaaja Ebrima Sohna on VPS:n kokoonpanossa lauantain ottelussa PS Kemiä vastaan.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kertoi Sohnan olevan kokoonpanossa Kemissä, mutta ei paljastanut, onko keskikenttämies heti avauksessa. KuPS:ssa aiemmin Veikkausliigaa pelannut Sohna on edustuskelpoinen, sillä hänen pelilupansa on kunnossa.

– Muutama kysymysmerkki on. Samoja nimiä kuin aiemmin. Ebrima tuo meille paljonkin lisää tähän vaiheeseen, sillä hänen myötään meillä on konkreettisesti yksi pelaaja lisää ja se luo kilpailua pelipaikoista. Meillä on nyt hyvä kilpailu lähes kaikista pelipaikoista. Lisäksi Ebrima tuo meille kokemusta, kovuutta ja johtajuutta. Vielä ei pysty sanomaan, onko hän avauksessa, se selviää sitten pelipäivänä, Vuorinen sanoi salamyhkäisesti.


PS Kemi-VPS Karihaaran kentällä lauantaina 27.5. klo 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia