AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 12.5.2017

​Honkavaara: "Henkisesti vahva esitys"

​Honkavaara: "Henkisesti vahva esitys"

Honsulla oli aihetta tyytyväisyyteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura onnistui kukistamaan HIFK:n 2-1 jännittävien loppukäänteiden jälkeen.

HIFK johti peliä pitkään 1-0, kunnes Gbolahan Salami ja Urho Nissilä onnistuivat maalinteossa viimeisen kymppiminuuttisen aikana ja kuopiolaiset pääsivät juhlimaan maukasta kotivoittoa.

- Vaiheita oli pelissä. Salamin pilkun jälkeen tuntui klassinen klisee toteutuvan: jos et itse tee, vastustaja tekee. Henkisesti vahva esitys tulla takaa tasoihin ja ohi, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi hienon kotivoiton jälkeen.

KuPS-joukkue pelasi jälleen hyvin halliten ottelua suurimman osan peliajasta.

- Peli oli paljolti mitä me odotettiinkin. Me saatiin kymppipaikan pelaajat nyt ylemmäs, Reuben Gabriel syötteli palloa Sebastian Sorsalle ja sen jälkeen alkoi tapahtua asioita, Honkavaara totesi.

- Ongelmissa oltiin: HIFK tulee vahvasti molemmilta laidoilta ja keskityksiä tuli. Olen iloinen, että jalkapallojumalat olivat meidän puolella. Nyt meillä alkaa ottelurupeama, jossa on viikon sisään kolme ottelua. Kaikki ovat terveinä, me päästään käyttämään ehjää rosteria. Meillä on hyvä tilanne, Honkavaara totesi.


FC Lahti-KuPS Lahden stadionilla perjantaina 19.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia