FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 11.5.2017

​SJK:n Vales pelikuntoinen perjantain JJK-ottelussa

​SJK:n Vales pelikuntoinen perjantain JJK-ottelussa

Marc Vales sai kovan tällin päähänsä FC Lahtea vastaan, mutta pystyy pelaamaan perjantaina JJK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n puolustaja Marc Vales iski viime viikonloppuna päänsä kovaa yhteen FC Lahden keskikenttäpelaajan Hendrik Helmken kanssa. Molemmat joutuivat käymään sairalaalassa asti paikattavana.

Vales olisi halunnut mennä takaisin kentälle, mutta vamma oli hyvä käydä tarkastuttamassa välittömästi sairaalassa.

- Heti iskun jälkeen halusin ensin jatkaa peliä, mutta (fysioterapeutti Juha-Jaakko) Ulvila huomasi homman minua paremmin ja kertoi, että en pysty jatkamaan näin pahan haavan kanssa, Vales kertasi tilannetta.

- Minä ja Helmke menimme sitten samalla ambulanssilla suoraan sairaalaan. Hän on brasilialainen, joten ymmärsimme toisiamme ja juttelimme hänen kanssaaan sairaalassa elämästä Suomessa sekä siitä, missä olemme aiemmin urillamme pelanneet. Lopulta lääkäri laittoi meille molemmille muutamat tikit ja pääsimme pois, Vales muisteli.

Tikeillä siis selvittiin, ja Vales on pelikelpoinen perjantaina JJK:ta vastaan. Hän pelaa paksussa pään ympäri kulkevassa siteessä.


SJK-JJK OmaSP Stadionilla perjantaina 12.5. kello 20. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia