AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2017

Honkavaara piti vierasvoittoa ansaittuna

Honkavaara piti vierasvoittoa ansaittuna

Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara kiitteli joukkueensa asennetta lauantaina PS Kemiä vastaan tulleen 4-1-vierasvoiton jälkeen.

Honkavaara piti KuPSin voittoa vahvan joukkuepelaamisen tuloksena.

- Oli vahva esitys. Jalka nousi vähäsen kaasulta 0-3-tilanteessa ja jokunen pelaaja vähän väsyikin. Kemi sai sitä kautta hieman otetta peliin, mikä avasi meille tilaa vastahyökkäyksille ja siitä tehtiin 0-4. Me pelattiin joukkueena tosi vahvasti ja jokainen pelaaja oli vahvasti mukana joukkuetaktiikassa ja puolustamisessa. Me onnistuttiin hyvin, prässi saatiin toimimaan ja saatiin hyviä pallonriistoja jo ensi jaksolla ja saatiin laukauksia perille asti, Honkavaara kiitteli.

- Neljään maaliin pitää olla tyytyväinen varsinkin vieraskentällä. Silti tahtotila oli kuitenkin se pääasia. Me haluttiin voittaa ja puolustettiin hyvin. Ansaittu voitto ja hyvä miehekäs esitys, "Honsu" painotti.

Kuopiolaisten ykköspelaaja oli kaksi maalia tehnyt Urho Nissilä, joka palkittiin kolmella IS-tähdellä.

- Omassa roolissaan Upi veti tosi hyvin. Hän liikkui vahvasti ja teki liikkeellään maalit mahdollisiksi. Alempana keskikentällä Ville Saxman ja Ruben Gabriel voittivat ylimääräiset pallot ja ne pelattiin pääasiassa Upin kautta ylöspäin. Peli rullasi hyvin kaikin puolin, Honkavaara iloitsi.


KuPS-HIFK Savon Sanomat Areenalla perjantaina 12.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia