AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2017

Vuorinen: ”Pitää olla tyytyväisiä pisteeseen”

Vuorinen: ”Pitää olla tyytyväisiä pisteeseen”

Juha Hakola teki 2-2-maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan ja Kuopion Palloseura päätyivät 2-2-tasapeliin Elisa Stadionilla lauantaina. Ottelun maalit iskivät Kim Böling, Urho Nissilä, Gbolahan Salami ja Juha Hakola.

VPS-luotsi Petri Vuorinen harmitteli omiensa vaisua avausjaksoa.

– KuPS sai hyvän otteen ensimmäiselle puoliajalle. Me emme onnistuneet siinä mitä haemme. Emme myöskään ole aivan omilla vahvuuksillamme, kun joudumme puolustamaan matalassa blokissa. Etenkin, kun viime päivinä on tullut vähän takaiskuja puolustuslinjaan, niin se saattoi tänään näkyä, Vuorinen ruoti.

– Ensimmäisellä puoliajalla KuPS oli siis parempi, mutta osapuolet kääntyivät toiselle jaksolle. Mahdollisuudet oli enempäänkin, mutta pitää olla tässä vaiheessa tyytyväinen pisteeseenkin. Ylivoimalla olisi varmasti pitänyt luoda joku paikka lisääkin murtautumiseen ja maalintekoon, mutta emme siinä onnistuneet. Petrattavaa on ainakin siinä, että pystymme pelaamaan parempia ensimmäisiä jaksoja. Niillä annamme etumatkaa ja sieltä on vaikeampi nousta. Pelaaminen on vähän liian vuoristorataa, Vuorinen analysoi.

Vepsun puolustuslinjasta uupuivat lauantaina Ville Koskimaa ja Mikko Viitikko.

– Koskimaa on poissa viikkoja. Hän sai yläraajavamman, kun hän kaatui harjoituksissa. Viitikollakin saattaa mennä viikkoja. Hänellä on alaraajavamma.


IFK Mariehamn – VPS sunnuntaina 30.4. Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia