AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 16.4.2017

Vuorinen: "Kentällä kaksi sisuuntunutta joukkuetta"

Vuorinen: "Kentällä kaksi sisuuntunutta joukkuetta"

Petri Vuorinen uskoo VPS:n ja RoPS:n kummankin keskittyvän omaan tekemiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS ja VPS kohtaavat maanantaina ottelussa, jossa kumpikin hakee kauden ensimmäisiä pisteitään.

VPS:lla on alkukaudelta alla kaksi tappiota ja jos on VPS:n kausi alkanut takellellen, niin eipä hurraamista ollut rovaniemeläistenkään avauskamppailussa, sillä FC Inter kylvetti napapiiriläisiä hurjin 6-2 -lukemin Veritas Stadionilla.

– Kyllä kentällä varmasti nähdään kaksi sisuuntunutta joukkuetta, jotka haluavat parantaa omaa tekemistään. Pitää kuitenkin muistaa, että molemmat haluavat petrata omalla tavallaan keskittyen omaan juttuunsa ja omaan pelitapaansa, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen analysoi.

Rovaniemi on viime vuosina ollut VPS:lle vaikea paikka vierailla RoPSin vieraana. Viime kaudella tuli takkiin 2-0 vieraskentällä, kun taas kotikentällä sinipaidoista irtosi kaksi 1-0 -voittoa.

– On totta, että Rovaniemi on ollut hankalampi paikka viime aikoina. Olosuhteet ovat hieman erilaiset. Ensi yönä on taas 10 astetta pakkasta ja huomennakin ilma varmasti viileämpi. Olemme harjoitelleet kuitenkin ulkona jo pitkään, ettei se minään yllätyksenä tule, Vuorinen sanaili.


RoPS - VPS maanantaina 17.4. kello 16.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia