AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2017

​Hetemaj: "Nuorten pelaajien kannattaa tulla SJK:hon"

​Hetemaj: "Nuorten pelaajien kannattaa tulla SJK:hon"

Matti Klinga on ottanut isoja askeleita SJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK isännöi pääsiäislauantaina Ilvestä ja joukkueen riveissä saatetaan nähdä jälleen uusia kasvoja.

SJK vahvisti rivejään viikolla hankkimalla kokeneen Erfan Zenelin ja lupaavan Obed Malolon miehistöönsä.

Zeneli on tuttu pelaaja SJK:n kapteenistoon kuuluvalle Mehmet Hetemajlle.

- Uusista pelaajista tunnen Efun hyvin jo pitkältä ajalta. Hänestä on kenties ulkopuolisilla vähän erilainen kuva, mutta ihmisenä hän on erittäin hauska ja mukava tyyppi. Hän on myös joukkuekaverien keskuudessa pidetty joukkuepelaaja. HJK:ssa hän oli joka vuosi tehokkaimpia pelaajia, samoin kuin liigassakin. Varsinkin europeleissä, missä kenties parhaiten pääsee näyttämään omaa tasoaan, Efu on ollut aina HJK:n parhaita, jollei jopa paras pelaaja.

- Olen aivan varma että hän on tullut meidän mukaan näyttämään kuinka hyvä pelaaja hän on ja hän tulee taatusti auttamaan meitä meidän mestaruustavoitteessa, arvelee Hetemaj.

19-vuotiaan Malolon osalta Hetemaj näkee suuria mahdollisuuksia ja uskoo SJK:n olevan reitti vielä suurempiin ympyröihin.

- Malolo taas on nuori lupaus, josta toivon että hän ottaa heti paikkansa, mutta ainakin tulevaisuudessa hän tulee varmasti olemaan yksi avainpelaajista meidän keskikentällä. Hyvänä esimerkkinä on Masa Klinga, joka tuli tänne samaan tapaan ja nyt on koko ajan kehittynyt paremmaksi ja paremmaksi huimalla tahdilla. Samoin Matej Hradecky, joka tuli tänne, pelasi huippukauden ja nousi A-maajoukkueeseen.

- Joten kyllä tämä on varmasti hänelle hyvä askel ja nämä nuoret ovat osoittaneet muillekin suomalaisille nuorille, että tännne kannattaa tulla. Täällä on kilpailu kovaa, mutta siinä kehittyy ja kun täällä pääsee pelaamaan, on taatusti Veikkausliigan huipulla ja siitä ei ole suunta kuin ulkomaille, sanoo Hetemaj.


SJK - Ilves OmaSP Stadionilla lauantaina 15.4. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia