AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 10.4.2017

Honkavaara odottaa maanantain ottelusta vauhdikasta

Honkavaara odottaa maanantain ottelusta vauhdikasta

Jani Honkavaaran valmentama KuPS kohtaa maanantai-iltana HJK:n vieraskentällä Helsingin Töölön Telia 5G-Areenalla.

KuPS pelaa Veikkausliigakauden 2017 avausottelunsa maanantaina Helsingissä HJK:ta vastaan.

Savolaisten päävalmentaja Jani Honkavaara povaa sarja-avauksesta tasaväkistä ottelua. Kumpikin joukkue tuntee toisensa hyvin, joten suurempia yllätyksiä tuskin on maanantaina luvassa.

- Maanantaina tullaan todennäköisesti näkemään vauhdikas ottelu. Ensimmäinen vartti tullee olemaan asetelmien hakua, mutta koska kummankin joukkueen peli perustuu hyökkäävään pallolliseen peliin, niin molempien joukkueiden puolustus joutunee maanantaina tekemään täyden iltapuhteen, Honkavaara ennakoi.

Kummankin joukkueen peli on talven otteluiden perusteella hyvällä mallilla ja Honkavaara odottaakin pelin ratkeavan pieniin yksityiskohtiin.

- Se joukkue kumpi on tehnyt kotiläksynsä paremmin, tulee viemään maanantaina kolme pistettä mukanaan. Kummallakin on laittaa kentälle laadukas kokoonpano, joten uskon että peli ratkeaa muutamaan yksittäiseen tilanteeseen. Keskittyminen ja pelipäivän lataus tulevat olemaan maanantaina avainasemassa.


HJK - KuPS Telia 5G-Areenalla maanantaina 10.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia