vko.13 // 31.3.2017

​RoPS kaatoi PS Kemin selkein numeroin

Sakari Tukiainen teki RoPS:n kolmannen maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS oli tyly isäntä PS Kemille perjantaina Rovaniemen keskuskentällä pelatussa harjoitusottelussa ja voitti lukemin 3-0 (3-0).

Alkutahdit voitolle iski Saku Ylätupa, joka laukoi volleysta kulmapotkun jälkitilanteessa RoPS:n johtoon 13. minuutilla. Heti perään PS Kemin Juuso Laitinen osui epäonnisesti omaan maaliin ja tilanne oli jo 2-0.

PS Kemilläkin oli omat paikkansa, mutta RoPS iski vielä kertaalleen tauon alla Sakari Tukiaisen toimesta ja taukolukemat olivat näin 3-0.

Kummallakin oli tilanteessa vielä toisella puoliajalla, mutta enempiä osumia ei ottelussa nähty.

Varsin siipirikkoisella kokoonpanolla matkassa ollut PS Kemi sai vielä lisää jobinpostia ottelun lopulla Abdoulie Mansallyn jouduttua jättämään kentän loukkaantumisen takia.

Lähde: RoPS:n Twitter