AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 3.4.2017

​RoPS:n Hämäläinen: "Peli kehittynyt todella paljon"

​RoPS:n Hämäläinen: "Peli kehittynyt todella paljon"

Juuso Hämäläinen on tyytyväinen RoPS:n ilmeeseen.

RoPS:n peli alkaa toppari Juuso Hämäläisen mukaan loksahdella paikoilleen sopivasti Veikkausliigakauden kynnyksellä.

RoPS otti perjantaina harjoitusottelussa 3-0-voiton PS Kemistä ja otteet kentällä näyttivät poikkeuksellisesti keskikentän pohjalla pelanneen Hämäläisen mukaan hyviltä.

- Meidän peli on kehittynyt todella paljon alkuvuoteen verrattuna. Olemme saaneet hyviä vahvistuksia puolustuslinjaan. Meidän nuoret pelasivat hyvin, oikeastaan kaikki pelasivat hyvin. Nyt pelipaikoille on jo vaihtoehtojakin, on nuoruutta sekä kokemusta. Kaikkiaan toimiva sekoitus. Tietenkin yksityiskohtia pitää edelleen hioa, mutta sehän on täysin luonnollista, Hämäläinen arvioi.

RoPS pääsi ulkokentälle harjoittelemaan vasta viime viikolla ja tämä näkyy vielä pienenä hätäilynä otteissa.

- Ehkä hiukan, mutta kyllä se tästä kehittyy. Kemi sai pari paikkaa, mutta on hankala vetää täyttä 90 minuuttia ilman, että vastustaja pääsee kertaakaan laukomaan. Sitä vartenhan meillä on Toni maalilla. Ja täytyy huomioida sekin, että ennen ottelua meillä oli alla vain kaksi treeniä isolla kentällä, Hämäläinen muistutti.

- Kenttä on täysin erilainen. Se on pehmeämpi, leveämpi ja pidempi. Ruohokin on pidempi ja pallo makaa nurmen päällä eri korkeudella. Tilaa on enemmän, tuulee, sataa, on aurinkoa ja varjoa. Aivan kaikki muuttuu, kun päästään Ounashallin luolasta ulos.

Lisää uutisia