AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 1.3.2017

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen siirtyy Ilvekseen. (Kuva: Ilves)

Ilves kertoo verkkosivuillaan tehneensä pelaajasopimuksen Aleksis Lehtosen kanssa. Sopimus pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lehtonen on ollut viime viikot Ilveksessä testisopimuksella ja tuona aikana hän vakuutti valmennusjohdon omista kyvyistään.

Jyväskyläläisen jalkapallon kasvatti Lehtonen on edustanut urallaan JJK:ta sekä SJK:ta. Debyyttinsä JJK:n edustusjoukkueessa hän teki 16-vuotiaana Ykkösessä kaudella 2014. Kauden 2015 jälkeen Lehtonen siirtyi Jyväskylästä Seinäjoella SJK:n riveihin. Lehtonen on myös edustanut Suomea U17-, U18- ja U19-maajoukkueissa. Helmikuun alussa Lehtonen ja SJK purkivat heidän välisen sopimuksen ja melko nopeasti tämän jälkeen Jarkko Wiss sai suostuteltua Lehtosen tulemaan Tampereelle.

- Olen tosi tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen Ilveksen kanssa. Olen kuullut paljon hyvää Ilveksestä muilta pelaajilta ja koen tämän hyvänä ympäristönä minulle kehittyä pelaajana. Jarkko Wiss on minulle tuttu valmentaja nuorisomaajoukkueista, Lehtonen toteaa Ilveksen sivuilla.

- Viime kausi oli vaikea SJK:ssa loukkaantumisten takia. Nyt olen pystynyt harjoittelemaan pitkän jakson terveenä ja innolla jatkan työntekoa kohti tulevaa kautta, Lehtonen jatkaa.

Lisää uutisia