AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2017

Honkavaara: "Hyvin melko savolainen joukkue suoritti"

Honkavaara: "Hyvin melko savolainen joukkue suoritti"

"Honsu" antoi tunnustuksen KuPS:n nuorille pelaajille. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cupin lohkovaiheen vahvasti aloittanut KuPS pelasi perjantaina Tallinnassa maalittoman tasapelin FC Levadiaa vastaan ja sai tärkeitä minuutteja ennen kaikkea monille nuorille pelaajille.

Päävalmentaja Jani Honkavaaran mielestä Viron-reissu oli erittäin onnistunut.

– Oli hyvä vauhdikas peli ja hyvä fyysinen vastustaja. Nuoriso-osastomme selviytyi hyvin. Molemmilla oli paikkansa voittaa ottelu, mutta olimme ehkä himpun niskan päällä, Honkavaara kertasi Savon Sanomille lauantaina.

– Meillä oli melko savolainen joukkue, ja hyvin jätkät suoritti.

KuPSilla oli Tallinnassa runsaasti poissaoloja, mutta Honkavaara korostaa, että kukaan ei ole loukkaantunut.

– Seitsemän pelaaja jäi kotiin sen vuoksi, että he ovat pelanneet paljon. Halusimme antaa nuorille pelaajille mahdollisuuden, sillä se ei ole ollut mahdollista virallisissa peleissä, sillä niissä saa tehdä vain kolme pelaajavaihtoa.

Norsunluurannikon nuorten maajoukkueessa pelannut testimies Ousmane Adama Ouattara pelasi hänkin Honkavaaran mielestä hyvin.

– Hän on puolustussuuntaan erittäin hyvä pelaaja. Hyökkäyssuuntaan hän ei ehkä ole mikään valtava ase. Pitkät syötöt eivät ole kovin hyviä, mutta kokonaisuutena hän on hyvä pelaaja. Hän ei ole pelannut pitkään aikaan, joten siinä mielessä hän selvisi hyvin. Ja kaiken lisäksi meillä ei ole yhteistä kieltä, sillä hän puhuu pelkästään ranskaa.


Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia