AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 3.2.2017

SJK Jaron vieraaksi: "Kaikkeen pitää olla valmiina"

SJK Jaron vieraaksi: "Kaikkeen pitää olla valmiina"

Simo osaa varoa Jaroa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkustaa lauantaina Pietarsaareen Suomen Cupin otteluun ja kohtaa FF Jaron.

Paikalle matkustaa myös SJK Kannattajat, joiden bussikuljetukseen mahtuu vielä mukaan.

- Kilpailulliset pelit jatkuvat ja perinteisesti Tellushalli on ollut paha paikka vierailla ja Jaro on hyvä joukkue. Me olemme tilanteessa, jossa kaikki pelaajat ovat terveenä ja kaksi viimeistä viikkoa olemme päässeet prosessin mukaisesti viemään asioita eteenpäin. Nyt pääsemme mittaamaan näitä asioita peliissä, kertoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

- Jaro on uudistunut viime kaudesta ja heillä on paljon uusia pelaajia. Mutta perinteisesti heillä on ollut tietty tapa pelata jalkapalloa ja heillä on kovat tavoitteet, he haluavat päästä takaisin Veikkausliigaan. He haluavat varmasti näyttää, että he pystyvät pelaamaan meitä vastaan. Uusi valmentaja on myös tuonut siellä uusia asioita heidän peliinsä ja he ovat talvikauden peleissä kokeilleet paljon asioita, jopa paria erilaista pelisysteemiä. Siten meidän tulee olla valmiita kaikkeen lauantaina, analysoi Valakari lopuksi myös vastustajaa.

Viimeksi joukkueet ovat kohdanneet virallisessa ottelussa kauden 2015 päätösottelussa, kun SJK varmisti Suomen mestaruuden ja Jaro tippui sarjaporrasta alemmast. SJK kohtasi Jaron kuitenkin jo tänä talvena harjoitusottelussa, jonka se voitti Arttu Aromaan debyyttimaalilla. Silloin kentällä oli molemmilla joukkueilla varsin kokeilupitoiset ryhmät, mutta nyt otetaan mittaa erittäin tärkeässä Suomen Cupin ottelussa.

Molemmilla joukkueilla on lohkon avausotteluista voitot ja se kumpi lauantaina voittaa, ottaa yhden askeleen kohti lohkon kärkipaikkaa ja suoraa puolivälieräpaikkaa. Lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaavat vielä puolivälieräkarsintaa.

FF Jaro - SJK Pietarsaaren Tellushallissa lauantaina 4.2. klo 15:15.

Lisää uutisia