FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.03 // 20.1.2017

Rasmus Karjalainen ja PS Kemi sopimukseen

Rasmus Karjalainen ja PS Kemi sopimukseen

PS Kemi solmi sopimuksen AC Oulussa kaudella 2016 pelanneen Rasmus Karjalaisen kanssa.

PS Kemi on solminut vuoden pituisen pelaajasopimuksen Rasmus Karjalaisen kanssa. 20-vuotias hyökkääjä edusti viime kaudella kotikaupunkinsa AC Oulua Ykkösessä ja pelasi myös muutaman U20-maaottelun.

Oulun Luistinseuran kasvatti nousi kaudella 2014 seuran Kakkosessa pelanneeseen edustusjoukkueeseen. Seuraavaksi kaudeksi hän siirtyi SJK:n kakkosjoukkueen Kerho 07:n paitaan ja iski 15 maalia Kakkosessa. Siitä tie vei AC Ouluun, joten ura on ollut viime vuosina nousujohteinen. Seuraava harppaus on Veikkausliiga.

– Hyvillä ja luottavaisilla fiiliksillä Kemiin, Veikkausliigassa pelaaminen on ollut yksi iso tavoite jo pikkupojasta asti. Tavoitteena on ottaa iso rooli avauskokoonpanosta ja auttaa joukkuetta tekemällä mahdollisimman paljon tehoja, Karjalainen kertoo.

Monipuolinen hyökkäyspään pelaaja kykenee pelaamaan kaikkia hyökkääviä rooleja, mutta kokee olevansa parhaimmillaan kymppipaikalla tai kärjessä. Suurimpina vahvuuksinaan nuori hyökkääjä pitää taitoa sekä hyvää laukausta molemmilla jaloilla.

Lisää uutisia