AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.53 // 31.12.2018

​PS Kemissä pelannut Maksim Lipin: "Mieluiten jatkaisin Suomessa"

​PS Kemissä pelannut Maksim Lipin: "Mieluiten jatkaisin Suomessa"

Maksim Lipin viihtyy Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemissä päättyneellä kaudella pelannut virolainen keskikenttämies Maksim Lipin on parhaillaan kotimaassaan, mutta halu jatkaa Veikkausliigassa olisi kova.

Lipin on mukana Viron perinteisessä vuodenvaihteen Aastalõputurniirissa edustaen Tallinna Legionia, mutta mietteet ovat jo tulevassa kaudessa. PS Kemissä 26-vuotias Lipin ei kuitenkaan ole jatkamassa.

- Minulla on vielä sopimus Kemin kanssa, mutta tilanne on sellainen, että haluan päästä siitä irti. Yritämme purkaa sen ja uskon, että olen 1. tammikuuta vapaa etsimään uutta seuraa, Lipin kertoo.

Lipinin tavoin PS Kemiä edustanut virolainen Marek Kaljumäe allekirjoitti vastikään sopimuksen FCI Levadian kanssa, mutta Lipin ei välttämättä ole seuraamassa maanmiehensä esimerkkiä.

- Olen tosi iloinen, että hän löysi seuran näin nopeasti. Hänellä oli ilmeisesti jotain tarjouksia myös Suomesta, mutta hänellä on perhettä ja se on voinut vaikuttaa päätökseen, Lipin arvelee.

- Itse voisin kyllä jatkaa Suomessa – peli on parempaa kuin Virossa ja pidin siitä. Sanotaanko, että jos vertaan Viroa ja Suomea, niin valitsisin Suomen. Jos mitään ei kuitenkaan löydy [Suomesta], jään Viroon ja pelaan täällä.

Lipin pelasi kaudella 2018 kemiläisten riveissä 18 Veikkausliigaottelua ja viimeisteli yhden maalin.

Lähde: Soccernet.ee
Lisää uutisia