vko.02 // 13.1.2017

KuPS kukisti HIFK:n harjoitusottelussa

Juho Mäkelä osui HIFK:lle, mutta KuPS voitti silti perjantain harjoituspelin 3-2. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja KuPS kohtasivat perjantaina harjoitusottelussa Talin jalkapallohallissa. Helsingissä käyty vääntö päättyi kuopiolaisten 3-2-voittoon.

KuPS pääsi johtoasemaan puolen tunnin kohdalla. Urho Nissilä keskitti kulmapotkun ja puolustaja Azubuike Egwuekwe puski palloa, joka meni sisään HIFK:n oman pelaajan kautta. Tauolle mentiin vierailijoiden 1-0-johtolukemissa.

HIFK:n hyökkääjä Juho Mäkelä viimeisteli tauon jälkeen pelin tasoihin lähietäisyydeltä. KuPS pääsi uudelleen johtoasemaan tunnin kohdalla, kun laitahyökkääjä Solomon Duah viimeisteli ensimmäisen maalinsa KuPS-paidassa 62. minuutilla. Savolaisten hyökkääjä Patrik Alaharjula lisäsi johtoa laitahyökkääjä Joonas Nissisen nappikeskityksestä heti perään.

Aleksi Ristola kavensi hieman ennen loppua pelin 2-3:een.

Lähde: KuPS:n verkkosivut, HIFK:n verkkosivut