AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 25.12.2016

​HIFK:n harjoituksissa riitti vauhtia joulukuussa

​HIFK:n harjoituksissa riitti vauhtia joulukuussa

Matias Hännisen mukaan HIFK:n joulukuun harjoituksissa oli ainakin ajoittain enemmän vauhtia kuin ajatusta kentällä. (Kuva: Juha Tamminen)

Helsingin IFK jäi tiistaina vajaan kahden viikon mittaiselle harjoitustauolle. Seuraavan kerran helsinkiläiset harjoittelevat tammikuun toinen päivä.

HIFK harjoitteli joulukuussa vain muutaman kerran. Enimmäkseen tapahtumiin saapui testipelaajia, mutta osa sopimuspelaajistakin kävi pitämässä kuntoa yllä.

- Tämä on ollut ihan hyvää kunnon hakemista. Ajatusta ei ehkä ole ollut vielä niin paljon kuin vauhtia. Se on ihan normaalia, kun on aika paljon halukkaita, jotka haluavat varmasti olla tässä joukkueessa. Se on näkynyt siinä, että pitää yrittää tosi paljon ja sitten ei välttämättä ajatella ihan hirveästi, HIFK:n laitapuolustaja Matias Hänninen kertoi.

- Se on mielestäni ihan tyypillistä tähän joulukuuhun. Tammikuussa aloitetaan ajattelu kunnolla ja ruvetaan pelaamaan.

HIFK:n tosipelit käynnistyvät 21. tammikuuta 2017, kun joukkue isännöi Respect Suomen Cupin ottelussa Ykkösessä pelaavaa GrIFK:ta kello 12 alkaen Talin jalkapallohallissa. HIFK kohtaa 13. tammikuuta KuPSin harjoituspelissä samassa paikassa kello 14 alkaen.

Lisää uutisia