AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2016

Duah: "Selkeä lähtökohta, meidän on voitettava"

Duah: "Selkeä lähtökohta, meidän on voitettava"

Solomon Duah ei aliarvioi PK-35 Vantaata. (Kuva: Juha Tamminen)

Vain voitto kelpaa FC Interille sunnuntaisessa PK-35 Vantaa -ottelussa. Sen jälkeen apuja suoraan säilymiseen tarvitaan KuPS:lta ja RoPS:lta.

Inter-paidassa tällä kaudella neljä maalia tehneen Solomon Duahin mukaan lähtökohdat sunnuntain peliin ovat periaatteessa helpot.

- Meidän on voitettava. Siinä mielessä lähtökohdat otteluun ovat selkeät. Emme voi vaikuttaa muiden tekemiseen. Voimme vain toivoa parasta ja toivoa, että kausi päättyy sunnuntaina, toteaa Duah.

Inter ei ole voittanut tällä kaudella kertaakaan kauden päätteeksi ykköseen putoavaa PK-35 Vantaata. Vaikka vantaalaiset ovat olleet heittopusiin asemassa, ei pelistä tule "Solmun" mukaan helppoa.

- He eivät päästä meitä helpolla. Siellä on pelaajia, joilla on varmasti kovat näyttöhalut juuri tässä ottelussa. Meidän on pidettävä vain pää kylmänä ja luotettava omaan osaamisen. Olemme kuitenkin parempi joukkue, muistuttaa Duah.


PK-35 Vantaa-FC Inter sunnuntaina 23.10. kello 15 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia