AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2016

Ahvenanmaa juhlii – sunnuntain tuloksesta riippumatta

Ahvenanmaa juhlii – sunnuntain tuloksesta riippumatta

Grönvitt juhli cup-mestaruutta viime kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn lähtee sunnuntaiselle Veikkausliigakauden päätöskierrokselle sarjataulukon kärjessä ja on varmistanut jo vähintään hopeamitalit.

Mitali – oli väri mikä tahansa – on IFK Mariehamnin seurahistorian ensimmäinen ja Ahvananmaalla juhlistetaan historiallista saavutusta joka tapauksessa tulevana maanantaina 24.10.

Viime kaudella Maarianhaminan torilla järjestettiin juhlat Suomen Cupin mestaruuden kunniaksi ja nyt tiedossa on jälleen juhlapäivä, joko mestaruus- tai hopeajuhlien merkeissä.

Mukana järjestelyissä ovat niin Ahvenanmaan maakuntahallinto kuin Maarianhaminan kaupunkikin ja käytännön tasolla tilaisuutta operoi IFK:n kannattajaryhmä Green Mean Machine.

- Maanantain mitalijuhla tulee olemaan kuten viime vuoden cupjuhla. On musiikkia, muutama kiitospuhe ja ehkä hiukan palkintojakin jaetaan. Ennen kaikkea se on kuitenkin kansanjuhla, maakuntahallinnon kulttuuripäällikkö Jan-Ole Lönnblad sanoo.

Juhlatilaisuus Maarianhaminan torilla alkaa maanantaina kello 19.00 ja IFK Mariehamnin joukkue saapuu paikalle heti tilaisuuden alkamisen jälkeen.


IFK Mariehamn-Ilves sunnuntaina 23.10. kello 15 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia