AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 17.10.2016

VPS valmis antamaan kaikkensa kauden päätöspelissä

VPS valmis antamaan kaikkensa kauden päätöspelissä

Petri Vuorinen on piiskannut Vepsun hyvään vireeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura voitti maanantaina PS Kemin lukemin 4-1. Ottelu pelattiin Rovaniemen keskuskentällä.

– Ottelu näytti ihan hyvältä alusta saakka. Tasapainossa oli vähän ongelmia avausjaksolla ja se tuotti muutaman kerran vaikeuksia, mutta hyökkäyspeli oli suhteellisen hyvää jo ekalla jaksolla, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen toteaa seuransa sivuilla.

– Tappioasemasta nousu nopeasti oli tärkeää ja etenkin se, että me jatkoimme peliämme samanlaisena loppuun saakka, oli positiivinen asia, Vuorinen jatkaa.

Toisella jaksolla VPS olisi voinut tehdä Vuorisen mukaan useitakin maaleja, mutta neljä maalia oli hyvä suoritus.

- Vieraspelivoitto on hyvä osoitus siitä, että pystymme suorittamaan hyvällä tasolla niin kotona kuin vieraissa. Aiemmin tällä kaudella olimme saaneet Kemiltä vain yhden pisteen ja nyt tuli kolme, mikä on myös positiivinen asia, VPS-luotsi toteaa.

VPS on yhä mukana taistelussa eurocup-paikasta, joka on joukkueella omissa käsissä. Pronssisiin mitaleihin on vielä mahdollisuus myös. VPS:n päävalmentaja on tuttuun tapaansa viilipyttymäinen tilanteen edessä.

– Olemme nyt pelanneet itsemme tähän tilanteeseen, että pelaamme viimeisellä kierroksella tällaisista asioista. Olemme puhuneet jo pitkään siitä, miten menemme peli kerrallaan ja sitä kautta meillä on paljon hyviä mahdollisuuksia. Nyt koittaa sitten se kauden viimeinen ottelu, johon lähdetään taas antamaan kaikkemme, Vuorinen sanoo.

Maanantain hyvä suoritus näytti kuvaa myös koko Vepsun kaudesta.

– Isossa kuvassa olemme menneet kauden aikana eteenpäin koko ajan ja onnistumiset ovat ruokkineet tekemistämme. Tänään näkyi ehkä jollakin tavalla koko kuvaa koko kaudesta, Vuorinen painottaa.

VPS kohtaa päätöskierroksella FC Lahden.

VPS-FC Lahti sunnuntaina 23.10. kello 15.00 Elisa Stadionilla. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia