AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2016

​Rajamäki kiitteli pelaamista häviöstä huolimatta

​Rajamäki kiitteli pelaamista häviöstä huolimatta

KuPSin päävalmentaja Marko Rajamäki kiitteli miehistönsä pelaamista, vaikka joukkue hävisikin niukasti SJK:lle keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS hävisi keskiviikkona SJK:lle 0-1 Seinäjoella. Roope Riski iski isäntien voitto-osuman 74. minuutilla.

KuPSilla oli avausjaksolla omat paikkansa, mutta viimeistely ontui.

- Tasainen ja vauhdikas peli. Simo (Valakari) on varmaan eri mieltä, mutta mielestäni olisimme ansainneet ainakin pisteen, ehkä jopa kolme. Mutta tämä on maalintekopeli ja SJK teki yhden Riskin komealla yksilösuorituksella ja me ei itse onnistuttu, kuopiolaisten Mika Ääritalo sanoi.

Samoilla linjoilla hänen kanssaan oli myös KuPSin päävalmentaja Marko Rajamäki, joka oli tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen tappiosta huolimatta.

- Oltiin vähän niskan päällä ensimmäisellä puoliajalla. Tuli ansaitusti paremmat paikat. Toisella puoliajalla SJK sai juonesta paremmin kiinni ja sai paremmat paikat. Meillä oli hetkemme ja paikat, joista olisi pitänyt laittaa sisään. Ero oli se Roope (Riski) pisti pallon verkkoon ja meiltä ei kukaan pistänyt palloa verkkoon. Periaatteessa olen tyytyväinen meidän pelaamiseen, yleisilmeeseen, pallolliseen pelaamiseen ja pyrkimykseen toteuttaa pallollista pelaamista. Kaikki oli kohdallaan, mutta SJK oli parempi, Rajamäki arvioi.


KuPS-FC Inter sunnuntaina 2.10. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia