AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 29.9.2016

Valakari: "Hieno ilta ja upea tunnelma"

Valakari: "Hieno ilta ja upea tunnelma"

Simo Valakarin valmentama SJK otti keskiviikkoiltana makean 1-0-kotivoiton KuPSista. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n päävalmentaja Simo Valakari huokui tyytyväisyyttä keskiviikkoiltana tulleen 1-0-voiton jälkeen. "Kerho" kaatoi kotonaan Kuopion Palloseuran Roope Riskin maalilla.

SJK pelasi lauantaina HJK:ta vastaan 120 minuutia ja laukoi rangaistuspotkut päälle Respect Suomen Cupin loppuottelussa. Cup päättyi seinäjokisten voittoon, mutta palautusmisaikaa keskiviikolle ei juuri jäänyt. Se nosti joukkueen suorituksen entistä suurempaan valoon Valakarin silmissä.

- Hieno ilta ja upea tunnelma meidän fanien edessä. Moni varmaan mietti, miten me reagoidaan cup-mestaruuden jälkeen. Ihan oikeasti en tiennyt. Tämä oli uusi tilanne meille. Aiemmin, kun ollaan voitettu, niin kausi on loppunut. Nyt meidän piti pelata kahden päivän jälkeen. Pelattiin viikon sisään kolme ottelua ja cup-finaalissa peräti 120 minuuttia. KuPS laittoi meidät tosi ahtaalle. Pystyttiin kuitenkin tarpeeksi kontrolloimaan ja puolustettiin koko joukkueena hyvin. Väsymys ehkä näkyi viimeisissä syötöissä, ne eivät olleet niin laadukkaita. Maalissa Hradeckylta kansainvälisen tason läpisyöttö ja Riskiltä kansainvälisen tason viimeistely. Matka jatkuu, syksy on futaajan parasta aikaa, Valakari sanoi.


PS Kemi-SJK lauantaina 1.10. kello 15 Sauvosaaren kentällä. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia